Professionel brandkursus

For virksomheder, institutioner, foreninger, skoler m.m.

  • Kurser tilpasset jeres behov
  • Cerfiticeret instruktører
  • Tilfredshedsgaranti
  • Nyhed: GRATIS Lovpligtig tilsyn af brandmateriel og kontrol af hjertestartere
    – Læs mere

Pris: 4.595,-

“De penge vi har sparet, har vi brugt på et brandkursus som har klædt os på til vi nu tør handle så vi kan stoppe en brand i tide. Stor ros til Martin fra ”giv liv nu” for den levende måde at undervise på.”

– Morten Krause, conceptsiam.com

Lad ikke din virksomhed gå op i røg

De færreste virksomhedsejere forestiller sig, at det sker for dem. Men faktum er, at der i erhvervslivet alene vurderes at være 60.000 brande årligt i Danmark. Statistikken viser, at for hver fjerde virksomhed der er udsat for brand, har det så store omkostninger, at den må lukke.

Ved ’Giv liv nu’ ønsker vi at nedsætte denne statistik og give alle virksomheder mulighed for at forebygge det værst tænkelige. For vi ved, at en hurtig reaktion kan gøre hele forskellen.

Med kurset ’Elementær brandbekæmpelse’ er det vores fornemmeste opgave at ruste kursisterne til håndtering af brand og dermed sikre medarbejdere og virksomhedens sikkerhed.

Vores professionelle og erfarne instruktører leverer inddragende, levende og værdiskabende undervisning, både teoretisk og praktisk. Gennem grafisk fremstilling og realistiske scenarier bliver medarbejdere i stand til at slukke mindre brande, alarmere korrekt, evakuere og varetage egen sikkerhed, når en pludselig brand opstår.

Kompetencer, der i sidste ende kan betyde forskel på liv og død.

’Giv liv nu’ tilbyder, ud over landets bedste pris på brandbekæmpelseskursus, også vores kunder et gratis lovpligtigt tilsyn på brandmaterial. For vi mener, at når det kommer til at skabe tryghed og sikkerhed, bærer vi alle et fælles ansvar.